Leveransvillkor

Produkterna samt leveranskostnaderna betalas i samband med beställningen. På nätet är betalning möjlig via följande banker: Nordea, Andelsbanken, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Lokalandelsbankerna, Sparbankerna, Handelsbanken, S-Banken, Ålandsbanken samt kreditkort. Betalning sker via Paytrail Oyj:s webbplats.
Produkterna levereras med Matkahuolto endast till Finland.

Betalningsförmedlare
Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.
Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830
www.paytrail.com

Du har 14 dagars full bytes- och returneringsrätt på de produkter du beställer. Produkter som returneras ska vara oanvända.
Bifoga vid byte och returnering packsedeln som fanns med i leveransen.
Vi ersätter priset för produkten och postavgifterna för returneringen. Glöm inte att uppge din bankförbindelse i samband med returneringen.
Vallox Oy
Myllykyläntie 9-11
32200 Loimaa